top of page

Daarnaast zorgen wij ervoor dat adviezen ook worden uitgevoerd en fungeren wij als procesbegeleider. Onze diensten omvatten alles en méér wat men mag verwachten van een family office, desgewenst in combinatie met onze administratieve dienstverlening. Onze missie is ervoor te zorgen dat alles goed is geregeld binnen het vermogen van onze cliënten zodat men daar geen omkijken naar heeft, of anders gezegd: net zoveel omkijken naar heeft als men zelf bepaalt. Vanzelfsprekend vormen expertise, ervaring, discretie, vertrouwen, maatwerk en persoonlijke betrokkenheid de basis van onze dienstverlening.

Wij hebben oog voor emoties en persoonlijke voorkeuren, maar zijn ook vaak kritisch en weten wat het betekent om vermogen te bezitten. Wat is het doel van vermogen wanneer iemand verzekerd is van voldoende inkomen? 'Maak het niet te ingewikkeld en houdt het praktisch' zijn daarbij belangrijke uitgangspunten in onze advisering en begeleiding. 
In feite nemen onze cliënten O4 & Partners ‘in dienst’ als financieel directeur c.q. privésecretaris voor het privévermogen. Als klankbord, sparring-partner of vertrouwenspersoon voeren wij de regie en ondersteunen wij onze cliënten bij de contacten met hun bank, vermogensbeheerders, accountants en andere externe adviseurs.

© 2015 |  O4 & Partners, Maarssen

 

bottom of page