Vanuit de persoonlijke betrokkenheid bij ondernemers die eigenhandig hun privévermogen hebben opgebouwd, besloot Jeroen Knol in 2008 zijn jarenlange ervaring ‘achter de schermen’ bij verschillende private banks en zijn passie voor het ondernemerschap te combineren met het aanbieden van no-nonsense private office-dienstverlening. Het motto daarbij is: “Wij staan in uw schoenen”. Van advies tot praktische uitvoering staat O4 & Partners haar cliënten met raad en daad terzijde. Objectief, Onafhankelijk, Overzichtelijk en Ondernemend. En meer.

 

In 2013 koos Jeroen Knol ervoor om niet langer als éénpitter verder te gaan en de organisatie uit te bouwen. Naast de start van een administratiekantoor in aanvulling op de dienstverlening van het family office betekende dit ook een verhuizing naar Buitenplaats Herteveld en later naar het huidige kantoor aan de Schippersgracht in het oude dorp van Maarssen. 

 

In het kader van verdere professionalisering van de organisatie heeft begin 2015 Harry Top zich aangesloten bij O4 & Partners. Na ruim vijfentwintig jaar ervaring bij meerdere Private Banks voorzag Harry bij veel vermogenden een verdergaande behoefte aan ondersteuning en transparantie. Binnen de filosofie van O4 & Partners vindt hij nu zijn meerwaarde door in alle vrijheid met cliënten te kunnen meedenken. Vanaf 2018 heeft de derde partner zich aangesloten: Pieter Peletier.
Hij komt na ruim 25 jaar ervaring bij internationale private banks in binnen- en buitenland opgebouwd te hebben het O4 team versterken.

© 2015 |  O4 & Partners, Maarssen